Ajaktetoválás

Az arc egyik fő vonzereje a gyönyörű formájú és igéző színű ajak. Amit nem adott meg a természet, megadja a művészet! Bármilyen is legyen a vendég elképzelése, a legfontosabb, hogy a végeredmény harmóniában álljon az arccal, a hölgy személyiségével, de mindenekelőtt ízléses, finom, és természetes legyen. Extra nagyítást tetoválással lehetetlenség kivitelezni, az még mindig egy orvos-esztétikai beavatkozás. Minimális nagyításra lehet mód, de a kulcskérdés egyrészt a forma szimmetrikussá és szabályossá tétele, másrészt a megfelelő árnyalat kialakítása, megtalálása.

A pigmentált szín mindig a bőr alatt helyezkedik el, tehát a végeredményt az eredeti szájszín is befolyásolja. A rúzsválasztás ezért könnyebb, mert az a bőr felszínén látható, így kiszámítható. Számos pigment szín közül választhatsz, de a különböző fedőképességű festékek is más és más végeredményt hozhatnak.

Elkészítése 3-4 óra. Tartóssága a technikától függően 2-5 év.

A tetoválást követő 3-4 napban egy intenzív, sötét árnyalatra kell számítani, a 4. napra teljesen leesik a var, és a fakó hámréteg látható. A végleges színét a 6. héten éri el. Herpeszre való hajlam esetén Telviran szedése javasolt!

Aquarelle ajaktetoválás

Ha azt szeretnéd, hogy csak egy kis színezete legyen a szádnak – szájfény illetve ajakpír hatású – akkor az akvarell szájtetoválás a neked való, mert lágyabb technikával készül, és hagyja láttatni az eredeti szájszínt.  Elsődlegesen a dúsabb szájra kivitelezhető, tehát a nagyon vékony illetve aszimmetrikus szájra ez a technika nem lesz tökéletes.

Rúzshatású szájtetoválás

Amennyiben intenzívebb, élénkebb színt szeretnél és/vagy a szád formáján változtatnál, akkor az aquarelle technika nem lesz elegendő, pontosan az áttetszősége miatt. Az aszimmetria korrigálására és a megfelelő színfedésre ez a sűrűbben pigmentált, púderes rúzshatású technika, valamint magasabb fedőképességű pigmentek használata a célravezető.

Nude ajaktetoválás

Ez esetben a pigment színválasztásában van a hangsúly, hogy a legtermészetesebb hatást érhessük el. Készülhet lágyabb és tömörebb pigmentálási technikával.

Galéria

error: Védett tartalom!
Vissza az oldal tetejére