Horacsek Ági vagyok, 1999 óta foglalkozom professzionális sminkeléssel, 2015 óta sminktetoválással. Referenciámat a horacsekagi.com weboldal foglalja össze. Fotózások, forgatások, tv-s munkák, katalógusfotózások, esküvői sminkek készítése tette ki a munkáim nagy részét. Mindemellett 7 éven át egyéni és csoportos sminktanácsadásokat tartottam, melyről a sminktan.hu weboldal ad betekintést.

2017 óta már csak sminktetoválással foglalkozom.

Sminkjeimre jellemző a természetesség és az aprólékos kidolgozás, de a legfőbb kézjegyem, a tökéletes szemöldök létrehozása. Sminkelés során nem csak pontosan kiszedem a felesleges szálakat és megrajzolom a hölgyeknek, hanem újraformálom a szemöldököket, készüljön a smink óriásplakátra, ahol méretéből adódóan a legkisebb pórusok és szemöldökszálak is látszanak, vagy legyen akár címlapfotózás, ahol még szembetűnőbb a részletek kidolgozottsága vagy annak hiánya.

Több ezer hölgynek tanítottam meg a klasszikus-, illetve a saját arcformájához leginkább illeszkedő sminket, beleértve az ideális szemöldökformát és segítettem abban, hogy ne csak lássa a különbséget, hanem megértse a szemöldök formatervezés metódusát, logikáját. Ez azért fontos, mert másnap csak kevesen tudják ugyanúgy megrajzolni. Amikor megismerkedtem a microblading tetoválási technikával, pontosan tudtam, hogy ez a válasz arra, hogyan segíthetnék azoknak –  hosszútávon is -, akiknek hiányos, vagy aszimmetrikus a szemöldöke, az évek múltával és túlszedés következményeképpen kikopott, vagy éppen nem olyan szemöldöke van, amilyenre vágyna, de a tetoválást ez idáig elvetette.

Eredetileg csak a microblading szemöldöktetoválási technika elsajátítása szerepelt a terveim között, de a „szenvedéllyel, vagy sehogy!” érzés felülírta ezt. Számomra a gépi tetoválás a tűvel való sminkelés megfelelője, vagyis a milliméteres pontosságú formatervezést és tartós smink elkészítését jelenti. Ezek után nem csak a szemöldök szerelmeseinek, hanem a szemhéj- és szájtetoválásra vágyóknak is rendelkezésére állok.

Az elmúlt években a weboldalamon található tájékoztatót előszeretettel másolták az újonnan érkező tetoválók, így ez a mondat hozzájuk szól: kérném a kolleganőket, saját kútfőből és a megszerzett tapasztalataikra hagyatkozva írják meg a saját weboldaluk szövegét!

www.szemoldok.com internetes felületen („honlap”) szereplő bármely fotó és kép, az oldal teljes szöveges tartalma, szlogenje, logója, grafikája valamint a bizonyíthatóan saját készítésű referencia fotók („szerzői mű”) Horacsek Ágnes („a szerző”) tulajdonát képezik. Szerzői jogi törvény szerint a fent említettek egyéni, eredeti jellegű szerzői műnek minősülnek, és annak bármilyen felhasználása, másolása, többszörözése, nyomtatása, a nyilvánossághoz közvetítése, bármely más honlapra feltöltése a Szerző engedélye nélkül tilos! A szerzői mű engedély nélküli felhasználása kártérítési pert vonhat maga után, de kereskedelmi, üzletszerű felhasználása esetén bűncselekménynek is minősülhet, amely büntetőeljárás megindításával járhat. Minden jog fenntartva!

A honlapon szereplő szerzői mű – a szerző engedélye, vagy a forrás megjelölése nélkül – bármely kiragadott részletének felhasználása, tovább terjesztése, másolása, más tulajdonában lévő weboldalon sajátként feltüntetése szavanként 10.000 Ft + áfa/nap.

error: Védett tartalom!
Vissza az oldal tetejére