MicrobladingPro
by Ági Horacsek

Megközelítés: BKV-val:

Ha busszal érkezel Budapest felől: Kelenföldi pu-tól indul a 710, 712, 715, 720, 722 távolsági busz. Érd, Fürdő utcánál kell leszállni. Kicsit sétálj vissza és a Fürdő utcán gyere fel egészen a Tárnoki útig. A Tárnoki utcánál jobbra, és az első utcán balra fordulsz, az már a Bajuszfű utca. Kb 15 séta.  

 

Ha vonattal érkezel Budapest felől:

Déli pu-ról vagy Kőbánya-Kispestről indulnak a vonatok Érd felé. Érdligetnél szállj le. Jobbra a Pipacs utcán gyere, annak folytatása a Kutyavári út, azon egészen a Tárnoki útig, ott jobbra, és a második utca balra a Bajuszfű utca. Kb. 20 perc séta.(Székesfehérvár, Dunaújváros, Pusztaszabolcs, Dombóvár felől is van közvetlen járat Érdliget felé).  

 

Ha autóval érkezel,

a GSP kicsit “elvihet”, mert a 1-3 számhoz adja meg az érkezést.

Amiből probléma adódik:

  • Ha nem írod be a házszámot! Ez esetben elvisz a 44. számhoz, mert hosszú az utca (90-ig van a számozás), így az utca közepét tájolja be. A Bajuszfű utca eleje Érd, a vége Diós, mert a határán vagyunk, tehát ne lepődj meg, ha mindkét városhoz megadja a Bajuszfű utcát, ami ugyanaz! Érd, Bajuszfű utcát válaszd!
  • Az utca nagyon szűk és javasolt az utcában megfordulni (kicsit feljebb), hogy orral “lefele” tudj leparkolni a házunk mellett szorosan, hogy a kerítés az autód jobb oldalára essen (így könnyen ki tudsz szállni az autóból).
  • Mindenképp a Tárnoki út felől közelítsd meg a Bajuszfű utcát, mert ha a párhuzamos Árvalányhaj vagy Alsóvölgyi utcáról keveredsz a Bajuszfű utcába, rettentő meredek, aszfalt nélküli úton fogsz keresztül jönni, ami nem tesz jót az autódnak :)! 
error: Védett tartalom!
Vissza az oldal tetejére